Patrick Arnoldus

3

Listed Properties

Patrick Arnoldus

Na mijn jarenlange ervaring als zelfstandig financieel adviseur, heb ik midden in de economische crisis een succesvol makelaarsbedrijf opgezet met meerdere vestigingen in Nederland. Al die tijd heeft Spanje als land ons getrokken en na jarenlang rond gekeken te hebben langs verschillende Costa’s hebben mijn vrouw en ik besloten om ons in Guardamar del Segura aan de Costa Blanca te vestigen.

Het gezonde klimaat, het buitenleven, de natuur en cultuur verhogen ons kwaliteit van leven en wij hopen dit gevoel ook over te kunnen brengen aan onze klanten. Maar wel met de juiste vakkundige begeleiding in uw eigen taal.

Graag begeleiden wij met het team van Huis kopen Spanje onze klanten vanaf de oriënterende fase in Nederland. Daarna met de onderzoekende fase op locatie en na de besluitvorming met de gehele aankoop, eventueel de bouwfase en alles wat daar bij komt kijken en met de uiteindelijk gang naar de notaris. Maar ook tijdens dit gehele proces staan wij voor u klaar, of dit nu is om naar de bank te gaan, meubels uit te zoeken of andere zaken te regelen, regelmatig een update van het bouwproces d.m.v. foto’s en filmpjes, wij doen wat andere makelaars beloven of misschien niet eens aan denken!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail me gerust, of vul onderstaand contact formulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

My Listings

WeCreativez WhatsApp Support
Wij staan klaar om u te adviseren!
👋 Hoe kan ik u helpen?